30/5 -09

en helkväll igår när firandet av lina gick av stapeln! det var riktigt trevligt. hoppas hon hade en trevlig kväll också! hehe :)

det är väldigt, väldigt varmt ute. som en spisplatta ute på altanen och nu när vi har katterna här går det inte att ha altandörren öppen. men dom är så söta så jag är inte sur. hade jag kunnat hade jag haft kvar nena hela tiden här. hon är så söt! :)
nu ska jag hjälpa mamma lite. vi får besök ikväll så hon håller på som en galning i köket. hörs!

10 daar kvar!

24/5 -09

japp då var helgen med anna, linnea och lina klar. vi hade riktigt, riktigt trevligt igår. och även fast drickat tog slut vid 10 höll vi oss igång länge med spel och posering. det är fina flickor det där! och en söt katt finns det där också.
brorsan fyllde år igår så det var lite tårta och presenter, och självklart hamburgare till middag. vi har ju en tradition att den som fyller år får bestämma vad som ska förtäras och när det är han som bestämmer så slår det aldrig fel. hamburgare. anyway, vi har fått iordning ute på altanen så nu går det att sitta ute även om det regnar eller är alldeles för varmt i solen (och ja, det kan det faktiskt bli även i umeå tro det ellr ej!) då vi har, eller jag har, fått upp paviljongen. är faktiskt lite stolt över mig själv! har fortfarande inte tagit itu med allt jag ska hinna, men jag har ju faktiskt två hela veckor på mig. känner jag mig själv blir det allt i sista minuten!
idag är jag lite seg, inte bakis utan för att jag bara sovit 4 timmar inatt. måste bli en ändring på det här. varför går det inte att sova för? hm.. krävs att fundera på.

nu, på med skorna och iväg till lina. men först ska jag nog trycka i mig lite mat.

och du, anonym (jag vet ju vem du är så varför inte skriva namnet?) med allt som har hänt så har jag märkt vilka som är mina vänner. så jag vet inte vad jag har förlorat! ha de!

19/5 -09

mamma, mormor och jag var iväg och spenderade pengar idag. lite blommor, mat och nya sängkläder. jag har varit duktig och städat på rummet samt rensat garderoben, vilket kommer att behövas då den om 3 veckor blir smockfull! byta sängkläder gör jag en annan dag. ska snart iväg till lina och se nästa avsnitt av OTH.

drömmer mig bort hela tiden, sitter med ett fånleende på läpparna och är allmänt okontaktbar. jag har aldrig varit lyckligare! men det kommer bli mycket att göra under tre månader. det är mycket som ska planeras, många kortare turer och även lite längre. kanske blir det en snabbvisit till tyskland, who knows.

nu ska jag hoppa in i bilen. vi hörs!


uppd.

jag kan inte sluta le.
22 dagar... :) :) :)

18/5 -09

börjar med attbe om ursäkt för att jag inte har uppdaterat. detta kan skyllas på att jag har haft mycket i skolan, plus att enda gången jag har haft sladden i (ja, jag bor på ersboda, här har vi inte trådlöst), vilket inte har varit ofta, så har datorn kraschat oh det enda jag hunnit göra är att ladda ner det som har med skolan att göra.
helgen har spenderats i bobacken där hela familjen hjälpte farmor och farfar med att måla huset och uthuset. det var faktiskt riktigt roligt!

detta datum kommer jag komma ihåg. 18 maj var dagen då mina drömmar slog in!

RSS 2.0