26/11 -08

gårdagen spenderades i bobacken. jag saknar faktiskt bobacken. det är mysigt, tyst och lugnt. och nu när det är vinter är det så rent, och vitt. och fint. gick på en promenad med hoss på kvällen och med tanke på att det inte fanns ett moln på himlen var det ljust ute. stjärnorna lös och det var lagom kallt. jag som i vanliga fall är mörkrädd reagerade knappt när det smällde i skogen (vilket det gör ibland när det är kallt ute).
samtidigt som jag gillar att bo i umeå, speciellt nu när lina är granne med mig (ja, jag kallar det granne även om det är 10 min promenad ifrån), men jag är glad att farmor och farfar bor kvar där så man har en ursäkt att åka dit. och att hunden finns kvar. utan honom kanske jag skulle ha varit rädd. vem vet.

nu har jag suttit och knåtat ihop två stycken brev. till en syo och till migrationsverket. herregud, det är krångligt att få prata med rätt personer. har ringt nu flera dagar men aldrig finns det någon som jag kan prata med. så det blir nog bra om dom får ett mail. då kanske någon vettig människa ringa mig. på tal om syon så känner jag mig peppad att läsa. det ska bli kul. hoppas att hon kan komma med bra förslag!

saknaden gör sig påmind och p.g.a moneybrist har jag inte pratat med honom på två dagar (ja herregud! TVÅ DAGAR! haha ja, men det känns som lång tid) men ikväll ska jag ringa.


(för jag har ju blivit rik!) hehe


23/11 -08

fan vilken dålig bloggare jag är.
men jag har helt enkelt inte haft tid, eller ork för den delen. men nu sitter jag här och har inget att göra. inget bra på tv, är inte trött och är almänt less på allt och alla.
efter en hel helg av städning och tapetsering och stök har alla blivit installerade i nya rum. tyvärr så verkar det som att mitt rum har sista prioritering. det är fullt med grejor överallt, kläder (både skitiga och rena), tavlor, småskit och mattor(!). frågan är vad fan jag ska med mattorna till? jag får krupp! tur bara att kylskåpet inte står i mitt rum nu (ett litet kylskåp ovanpå garderoben).
det är full storm ute och missan (vår lånekatt från djurkyddet) är jätterädd och kan inte sova. och äntligen är det snö ute. jag gillar vintern och tycker om när det är snö. det är liksom ett måste. hur skulle det vara om det bara regnade hela tiden (som i alanya för tillfället)?
funderar på att börja läsa. har blivit sugen på det. tänk bara att sitta kvällen/natten innan en uppgift ska in och råskriva en 5sidig rapport om mänskliga rättigheter, eller varför inte om hur styret i gamla sovjetunionen såg ut? sen får man väl studiebidrag va? måste kolla upp det där. kan ju vara kul att ha ngt att göra när man åker iväg.
m har fått nytt jobb. han berättade igår vad det var för ngt men, ja, jag har redan glömt bort vad det var. ska ringa han snart så då får jag se hur det har gått (och vad det var för jobb).

p.s jag gillar inte mitt jobb.. d.s

15/11 -08

För 15 år sen - 1993

var jag sex år gammal och herjade som mest på dagis i bygdeå.


För 10 år sedan - 1998

11 år gammal. åkte till tyskland för första gången och älskade orange!


För 5 år sen - 2003

16 år. fick en moppe och pendlade hela sommaren mellan bygdeå (jobbet) och sikeå (husvagnen). Harald var liten bäbis!



För 3 år sen - 2005

18 år. KÖRKORT! SAAB CAB och ALANYA (som även om jag har haft jättekul, kanske har förstört lite i mitt liv).



För 1 år sen - 2007

20 år. systemet. lärde känna anna bättre. plus en jättehärlig sommar i alanya! bara älskade lägenheten vi bodde i!



För 3 månader sen - augusti 2008

21 år och 5 månader. hade jobbat häcken av mig under sommaren för att i augusti åka ner till alanya igen. den här gången bodde jag hos murat och hans familj. det var.. spännande :)


I dag - 15 november 2008

efter NADA sömn åkte jag iväg på jobbet och har gått omkring och gäspat hela tiden. grymt härligt att chefen inte jobbade idag.


I morgon - 16 november 2008

mera jobb och sen ska jag inte göra ett piss på kvällen. Sova möjligen. det är det enda!



Om ett år - 2009
svårt att förutspå, men jag hoppas att jag trivs med mitt liv, varän det nu bär mig. att mina nära och kära har det bra, sen gör det kanske inget att önska sig rik?


utmanad

Jag har blivit utmanad av johanna



berätta sju saker om digälv, både alldagliga och knäppa. Plus utmana sju nya personer.

1. måste låsa dörrarna på bilen om jag kör ensam. rädd för älgarna som kommer in och äter upmig.
2. jag ska, SKA, gifta mig med robbie williams. han vet bara inte om det än.
3. smyglyssnar på arvingarna, och gillar det.
4. har det perfekta receptet för en lyckad kväll. bag-in-box+snus+vän. (gärna anna då hon har samma beroende som jag.
5. kan träffa en månniska(av det motsatta könet) och på 2 minuter spela upp hela vår gemensamma framtid tillsammans.
6. spenderar alldeles för mycket pengar på +90.
7. min turkiska blir perfekt på fyllan (enligt mig själv, andra skrattar.)

det var grymt svårt at tkomma på 7 saker, därför utmanar jag ingen. vem vill egentligen höra hur sjuk man är?

kenan

˙·٠•● OMARio ●•٠·˙ One Day and One Love säger:

if she doesnt need us we dont need her to right ?

Erika- kottenn.blogg.se säger:

 yes

˙·٠•● OMARio ●•٠·˙ One Day and One Love säger:

but ı hope we will talk whıt eachother

˙·٠•● OMARio ●•٠·˙ One Day and One Love säger:

for ever


11/11 -08

i söndags satte jag mig på en buss till luleå. till anna. hon har en jättefin lght. i söndags gjorde vi inte mycket, kom fram stra efter 22 och gick och käkade lite (hade inte ätit någon middag). sen gick vi hem och bara pratade fram till 04. igår gjorde vi dessto mindre. eller, vi gick och käkade på en thai restaurang, mums. sen gick vi och handlade lite mat till idag.skulle stanna hemma och kolla på film. hade laddat hem the dark knight och tropic thunder. men det var så jäkla dålig kvalla på filmerna så i sista stund kom vi på att vi skulle på bio. så vi sprang (hade 15 min på oss och visste inte om vi skulle hinna) men det gjorde vi och filmen sm vi såg blev låt den rätte komma in. den var faktiskt riktigt bra, även fast det handlade om svenska vampyrer.
idag är anna på skolan så jag sitter hemma ensam hos henne. har pratat lite med kenan på msn, och samma fråga komme rupp hela tiden. " när kommer du hit??" ska nog ta och ringa murat snart. sjukt hur mycket man kan sakna någon..


SAPIK!

erika säger:

anna say she can come if you find job for her hehe

erika säger:

and i can come if you pay my ticket

never regrat anything that,made you smile,,,,,,, säger:

she can come and be my geast

never regrat anything that,made you smile,,,,,,, säger:

oki i will think about it

never regrat anything that,made you smile,,,,,,, säger:

hehehehehe

erika säger:

what about me then? will you let me sleep on the street or what?

never regrat anything that,made you smile,,,,,,, säger:

you sleep on my bed

erika säger:

never regrat anything that,made you smile,,,,,,, säger:

me and anna sleep on the master bed


jag är glad

att min mamma gillar familjen och att dom gillar henne :)

murat, pappan och min mamma. hemma hos familjen celik på deras balkong.
oj, vad jag saknar dom!

4/11 -08

idag ska jag först käka tutkukakor tills jag får ont i magen, sen ska jag kolla på alla korten som mamma har tagit. sen ska jag till lina och umgås.

presenten

i en liten tygväska i mammas väska låg jeansen och inne i jeansen låg en liten påse, ett mjukishjärta (där det står i love you) och en lapp. i den lilla påsen låg ett jättefint halsband i silver.
han är bra söt.
sen att jag började asflabba när jag såg att han hade skrivit på väskan är ju en annan sak! Haha, sen var bilden på lappen fin också, hehe vilken konstnär jag har hittat!

3/11 -08

ska snart dra till skeå och hämta mamma och bittan.
murat tatuerade sig igår och ikväll ska vi dejta via msn, då får jag se tattoo.
han har skickat med en present med mamma också, som han förväntar att jag ska ha på mig hela tiden, lagom nyfiken är jag. ska packa upp mammas väska på flygplatsen!

2/11 -08

MAMMA! jag har inte en snäll mamma, eller ja, men hon säger konstiga saker.
hon var som sagt på middag hos murats familj igår kväll. självklart så pratade hon och pappan om mig och murat. och mamma klämmer ut sig att självklart så ska jag och murat förlova oss, varpå pappa inte är sen att tillägga "då blir det fest när erika kommer ner nästa gång!" herregud, herregud, herregud. det kanske blir som anna har sagt. altare och präst på flygplatsen.
mamma kommer hem imorgon kväll och hon har med sig inte bara tutkukakor utan även en present från murat till mig. :) jag kan knappt vänta!
linas lght var jättefin, gillade vardagsrummet skarpt. lite svårmöblerat men annars så! och gud vad mycket grejer dom har! så mycket hade ju knappt hela familjen när vi flyttade! HAHA. ska nog höra med lina om hon vill följ ame dut och promenera ikväll. hon har ju som sagt att hon vill det :)

(K+T)

RSS 2.0