29/10 -08

mamma är i turkiet så det har fallit på min lott att leka "hemmafru" i veckan (även om hon inteär hemma fru, men jag känner mig som en.
igår var jag ledig och spenderade dagen till att städa huset och laga mat. sen på kvällen (jag hade energi kvar, herregud!) så tig jag pappas bil och åkte på jobbet och tvättade den. kände mig väldigt duktig.
idag har jag jobbat, öppning. och efter flera timmar med huvudet ner i en frys fick jag äntligen fara hem. snabbdusch och sen till mormor och morfar för att få en välförtjänt middag. pesionat trattgränd är inte helt fel!
gick på en promenad nyss men det var nästan för kallt, har inte tagit fram vinterjackan än och det är nog dags för det nu. pratade lite med murat och med mamma (dom åt middag tillsammans på min och murats restaurang. dom har det varmt och har haft en toppendag med båttur och bad. och ja!, jag längtar tillbaka!
det känns bra att mamma tycker om murat, och att han tycker om henne. och hon är bjuden på middag hemma hos hans familj på lördag (för att citera murats pappa: självklart ska jag träffa min "dotters" mamma! om hon är hälften så charmig som erika så är hon säkert toppen!)
jeansen passade inte så dom kommer hem igen, det betyder at tjag har 1100 kr på den affären så jag funderar på att unna mig ett par snygga jeans och kanske en tröja. jag menar, kan ju alltid köpa jeansen till han innan jag åker ner. hinner ju få mera pengar innan dess.
hoppas på att kunna åka till luleå i helgen, om nu den där peter kan svara mig om han kan ta mitt pass på måndag eller inte. skulle vara kul att se anna och hennes nya lght.
sen är det snart dags för ommöblering hemma, jag tar mamma och pappas sovrum, nicke mitt och föräldrarna tar nickes. det blir bra. jag får större rum och TVÅ(!!!) garderober, vilket kommer behövas. kanske ger mig på en urrensning också. hur kommer det sig att man aldrig har något att ta på sig men garderoben är överfull?
anyway, jag ska ju upp tidigt imorgon och jag är redan trött, kanske rentav ska gå och lägga mig?

26/10 -08

jag har jobbat idag, hela dagen. och faktiskt så var jag inte en timma tidigt på jobbet utan jag hade kommit ihåg att ställa om klockan. plus att jag fick igång bilen vilket jag var osäker på inatt (låg och tänkte på regnet och att bilen blir sur och inte vill starta) med påföljden att jag inte fick mycket sömn.
väl på jobbet ville inte pumparna starta, det var nått knas med stationsdatorn så jag fick ju lov att ringa och väcka chefen. tur att han var på bra humör idag. när martin sen kom flög bara tiden iväg, det är kul att jobba med han, man kan skämta.
var hem en snabbis och käkade lite och pratade med mamma (ja, jag har saknat dom även om dom bara var borta en helg. men jag var väldigt ensam framför tvn.)
tillbaka på jobbet och martin bytte till vinterskor på poppen (bilen) och pratade bort lite tid med en av stammisarna.

det stora pluset idag är att jag ahr pratat med emelie, det är sjukt att man kan sakna nån så mycket som jag har saknat henne! är glad att du är hemma syster! nu kan jag prata med dig hur mycket jag vill!
det negativa idag är vädret. det är kallt och regnigt. det gillar vi inte. (sen att mamma åker till mitt andra hem imorgon (alanya) gör det inte bättre.)
imorgon blir det shopping, hejdå lönen!


hur norrländsk är du?

www.norrlandstestet.se

jag fick 86 % "Ditt hjärta klappar verkligen för norrland! men lika norrländsk som stig strand är du inte riktigt."

21/10 -08

idag kunde jag inte låta bli att dra lite på smilbanden.

i love you so much. somebody have to stop this missing.
i just cant stop miss you.

15/10 -08

idag är det en konstig dag. det känns konstigt. och egentligen vill jag inte tänka på det. vilket är lättare sagt än gjort. det ligger och gnager i huvudet på mig i alla fall.
något mer vill jag inte skriva idag.

13/10 -08

vaknade kl. 11 och förbannade mig själv varför jag vaknar så tidigt. varför inte sova bort hela dagen och vakna där vid 15? då jag liks ska jobba kväll.
hade en riktigt bra kväll på jobbet. kunderna var trevliga och en av stammisarna blev glad att jag var hemma igen. att han äntligen skulle få se en glad människa på macken. hoppas bara nu att jag kom ihåg allt som har med stängningen att göra, ha rinte stängt på säkert 3 månader.
pratade med anna på vägen hem så vi får väl se om jag får ett samtal från andra sidan jorden :D hehe, kan ju vara roligt kanske, så länge inte jag behöver ringa tillbaka!
sen pratade jag en snabbis med gulle också. han är ju bara för söt! me love ya!
oh, sen skickade anna en massa låtar till mig också, så nu kan jag sitta uppe hela natten och lyssna.

fick jackan idag, men jag är inte säker på att jag gillar den, om den passar och om färgen är ok. ska höra med mamma imorgon vad hon tycker (det är ju faktiskt hon som betalar den).

10/10 -08

The seven things I hate about you
You're vain, your games
You're insecure
You love me, you like her
You make me laugh, you make me cry
You make me love you

And compared to all the great things
That would take too long to write
I probably should mention the seven that I like

The seven things I like about you
Your hair, your eyes
Your old Levis
When we kiss I'm hypnotized
You make me laugh, you make me cry
And the seventh thing I like the most that you do
You make me love you

7/10 -08 uppd.

ok, jag håller på att bli galen.
"i love you, i always have and i always will..."
denna dagen alltså! allt händer på en gång. och inte blir det bättre av att frida får vara i staden där jag vill vara (även om hon förtjänar det). det känns verkligen som att någon där uppe inte vill att jag ska vara glad, för en gångs skull. det gamsla ska alltid komma tillbaka och sparka mig som en stor fet känga i arslet.
enda positiva idag.
- mamma är hemma om en halvtimma med choklad.
- 40 min samtal med gulle.
- mina fina vänner; lina, anna och syster emelie.


7/10 -08

det är inte varje dag som man blir kallad ängel. bäst att suga åt sig allt.
pappa halit är ju bara för härlig. ringde murat igår och det var han som svarade. han bara skriker rätt ut: "EEEEERIKAAA!" sen blir det lite kärleksförklaringar i 5-10 min och efter det är det murats tur att prata. det var då han berättade att pappan tycker jag är en ängel, att han hade studerat mig och sett att jag är en genomgod människa som inte har något svart inom mig. och att murat är välsignad. det är ju bara tacka och ta emot.
ja, jag blev på lite bättre humör igår kväll efter samtalet, under samtalet. och på ännu bättre humör när jag märkte att en timmas samtal bara gick på 58 kr. i love halebop!
i alla fall så pratade vi lite om när jag ska åka ner igen, och nu ser det ut precis som jag har tänkt, efter nyår. det är bara att hoppas på att 3 månader går snabbt nu. jag vill inte ha en till dag som gårdagen. det sög verkligen.

6/10 -08

jag har en dålig dag idag. känner inte för nånting, samtidigt som jag är rastlös som fan. varför jobbar alla jag känner? jag kan ju heller inte hitta på något ikväll. mest av allt är det bara jobbigt just nu. kan ha mycket att göra med mitt för tillfället dåliga humör.
nada pengar.
ingen livsglädje.
tråkigt väder.
ensam hemma.
idétorka.
såg ett jobb på internet som jag verkligen fastnade för. men det funkar inte riktigt nu. jag vet ju vad jag ska göra efter nyår. det är bara dom där tre månaderna innan avresa som jag måste aktivera mig i något. frågan är vad?
tur, om man nu kan kalla det för det, är ju att jag får börja jobba på onsdag. då börjar det rulla på och veckorna kommer avlösa varandra. förhoppningsvis i en rasande takt. även pengarna. förhoppningsvis. och dom kommer behövas.

i wanna be your rainbow...

3/10 -08


en tanke slog mig, ett minne och jag kunde inte mer än skratta.
inte mer än att le och drömma mig bort.
han är underbar och känslan jag har är så härlig att tårarna inte är långt borta.

RSS 2.0