uppd.

ok anna, jag kan inte annat än håll amed dig, tacka gud (eller allah?) för achmed the dead terrorist!
"a, c, flem"
"i kill you!"
"god damit, i mean allah damit"
HAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!

ett antal skratt senare (och konstiga blickar och kommentarer från resten av familjen) så letar jag upp gamla videoklipp och låtar på youtube. herre gud. snacka om att man verkligen Känner precis vad man kände då, då när man lyssnade på låten som mest.

30/7 -08

shit, förlåt.
hade ju tänkt berätta för min chef men nu svarar han inte i sin mobil. jag som hade peppat upp mig och allt. får bli det första imorgon med andra ord.
nu börjar det närma sig. bara 24 dagar kvar och jag hoppas INNERLIGT att jag slipper skylten!!! "i make sign with the text ERIKA so that you can see me!" som om jag inte skulle se honom bland allt folk? han är ju bara typ ett huvud längre än de flesta. han väckte mig igår också, jag som sov så skönt och självklart inte kunde somna igen efter samtalet. nu har dom fixat i rummet också, "now we have klima so that you can sleep". jaha, tackar tackar.
annars rullar allt på som vanligt och det har varit riktigt kul på jobbet senaste två dagarna och hör och häpna, JAG HAR JOBBAT MED CHEFEN! han har varit på riktigt bra humör, vilket kanske händer 3 gånger om året. att 2 av dessa dagar skulle infalla efter varandra är nästan omöjligt, men sant!
linnea såg ut att ha ahft det bra i bulgarien. herre gud dom fick ju träffa svampbob och sonic och då är ju semestern fulländad!
och på tal om semester. jag ska på semester, på min semester. det lutar åt bodrum "i need holiday, tamam?" jag verkar inte ha nått val och inte fan vill jag stanna hos hans föräldrar alldeles själv? nej, jag följer med!
borde göra nått nyttigt men vem fan orkar!

16/7 -08

shit, jag är en dålig bloggare. men jag har (nästan) en ursäkt. har jobbat häcken av mig och de få timmar jag inte stått bakom en kassa och varit trevlig med folk (även om dom inte förtj'nar det) så har jag sovit. sovit mycket och länge vilket är ovanligt för mig.
har varit på vårdcentralen och gjort tester, så nu ligger blodvärdet på 107!! (värt en applåd, och när emma läser det här ska hon applådera även om hon är på ok)

hejdoooo

btw, fick ett grymt sms för några dagar sen, men nått sånt skriver jag inte här.

4/7 -08

jahapp. kul. jag jobbar. bytte pass med martin för det ryktades om att det skulle vara bra väder idg. visst mellan typ 9 och 11. men sen då? ösregn! tack. sen efter 16 (började jobba då) självklart började solen lysa och det är fortfarande riktigt varmt ute. det är som inte meningen att jag ska få mer sol den här sommaren?!
sen att det knappt är nå folk gör ju inte saken bättre. tiden går så grymt sakta och det är typ en timma tills jag får stänga ner skiten och gå hem (för att komma hit kl 10 imorgon igen). JA, jag är less på mitt jobb!
bara 50 dagar kvar nu (och de tär inte jag som har räknat dom, det är murat som har gjort) "just buy ticket, u stay with me"..... ok?
tur att jag i alla fall har bra sällskap på jobbet. robbie williams och jason mraz!

tusen små bitar - james frey

emma: jag hittade det där stycket jag pratade om!

du är den vackraste kvinna jag har sett. ditt hår, dina ögon, dina läppar, din kropp som du inte vuxit i än, ditt sätt att gå, le, skratta, dra ner mungiporna när du är arg eller upprörd, ditt sätt att hasa med fötter när du är trött. allt hos dig är vackert, varenda liten grej.
när jag ser dig stannar världen. den stannar och allt som finns för mig är du och dina ögon som stirrar på dig. det finns inget annat. inga ljud, inga andra människor, inga tankar eller bekymmer, inget igår och inget imorgon. världen stannar och det är en underbar plats och det finns bara du. du och mina ögon som stirrar på dig.
när du är borta börjar världen igen, och jag gillar den inte lika mycket. jag kan leva i den men jag gillar den inte. jag bara går omkring i den och väntar på att få se dig igen, att den ska stanna igen. jag älskar den när den stannar. det är det skönaste jag någonsin kännt eller vetat om, det bästa, och därför, vackra flicka, stirrar jag på dig.

2/7 -08

jaha. då hade vi juli då. om man tittar ut kan man knappt tro det. ska det inte vara sommar? då är det väl inte kallt och regnigt? ingen fason på detta land! Emma kom förbi igår och vi pratade pratade pratade och åt popcorn. precis som det alltid ska vara när det är hon och jag! :)
det är skönt att kunna prata utan att någon får förutfattade meningar, hon vet hur jag fungerar och tycker inte att jag är konstig. vi funkar helt enkelt! och det gillar jag!
annars har jag spenderat dagarna med att jobba, jobba och jobba lite mer. sen kom jag helt plötsligt på (med hjälp av annas sms) att det bara är 7 veckor kvar innan vi också är på g att dra härifrån! BORT BORT BORT! jag vill ha den där paniken av att inte hinna med allt innan man ska åka, att packa smart för att få ner hela garderoben i väskan. den paniken, den känslan skulle inte vara helt fel just nu.
idag har jag solat solarium och kommit på att min mage är riktigt brun. alltid något positivt!

laddade upp lite bilder från alanya idag. feel free to enjoy!
http://www.pixbox.se/alb846219

RSS 2.0