16/3 -09

för två månader sen, vid den här tiden, hade jag ganska ont i magen. idag har jag också ganska ont i magen. men av det motsatta. då var jag nervös och glad inför att åka ner och träffa murat igen. nervös för vad som skulle hända och  hur det skulle gå. med facit i hand är jag lyckligare än jag någonsin varit!
nu har jag ont i magen för jag har nyss oackat, vi flyttar hem till familjen imorgon och sen är det inte många dagar kvar tills jag lämnar honom. det r omöjligt att inte tänka på det då vi inte vet när vi ses igen. men jag har sagt att om inget händer så kommer jag komma ner igen. det enda jag behöver är ju som sagt en flygbiljett.
sitter i soffan, har äntligen kommit på vad jag ska prata om. och insett att talet inte ska in förränn nästa vecka. vilket betyder at tjag har lång tid på mig! väntar på att murat ska komma hem från träningen ( och nej farmor! han har inte börjat jaga mig i trapporna! haha!) och laga lie mat. undra vad det blir för kulinarsik läckerbit ikväll, sista middagen bara han och jag i lghten.
men det ska bli skönt at tkomma hem igen. faktiskt. jag saknar ju alla hemma.
ses snart

Kommentarer
Postat av: Linnea

Jag saknar dig också! Har du bestämt datum?

2009-03-16 @ 18:43:31
URL: http://neverseenthelightofday.blogspot.com
Postat av: lina

du skriver aldrig om din bästaste bästis längre. :'( saknar du inte din linus längre? ,D

2009-03-16 @ 21:08:38
URL: http://dalimania.blogg.se/
Postat av: farmor

Du får börja träna magen, kanske med magdans,eller "trapp spring"så du slipper ha ont. Du får säga Murat att våran katt anser att "trapp spring" är det absolut bästa om man har magproblem och då slår ni två flugor i en smäll, träning och slut på magknip.

2009-03-17 @ 23:32:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0