28/12 -08

nu har kotten bokat biljetterna. så nu är det säkert. åker den 16 januari.
jobbat idag och det var aptråkigt! hur kan man vara dum och skriva upp en, EN ENDA, person att jobba. ensam hela dagen!? sjukt! sen att det var kampanjbyte på allt gjorde det inte lättare heller. har med andra ord haft mycket att göra idag, men lik förbannat har tiden krypit fram. plus att jag har ont i hela kroppen efter bowlingen igår. (där jag fick klå pappa! im the worlds greatest!!!)
nu ska jag äta. sen ska jag våldgästa lina. Haha!

26/12 -08

idag träffade jag magda. vi tog en sväng på stan, dumma oss med tanke på hur mycket folk det var. heergud? har inte folk annat för sig än att gå på mellandagsrean?
det var trevligt att träffa magda i alla fall. hoppas verkligen att det hinner bli en gång till, men det är lite körigt med att få tiden att räcka till. och hon den fulingen som åker iväg den 5:e.
jag saknar faktiskt lina också, ingen att spontanbesöka. men hon kommer ju hem snart. och på måndag ska vi ha vinkväll.
fyndade ett par jeans på rean i af. har sagt åt mig själv på skarpen att bara byxor ska inhandlas på rean. har akut brist på den. tröjor till förbannelse men hyllan med byxor i garderoben är i stort sett tom. hittade en klocka till murat också. fick tipset av mutlu att det skulle vara en bra present. och han har ju faktiskt sagt att han ville ha en sån. hoppas bara han gillar den, annars får han bära den i alla fall!
till sila och bathuan blir det ju inte svårt att handla ngt men till hulya. herregud! sen får ju fahtma och halit en ja, vad heter det? i alla fall en grej till köket och jag hittar en som inte är alltför klumpig. ska ju faktiskt kånka den på flygplan och flygplatser. och på tal om flygplan. varför går det inte att hitta billiga biljetter utan mellanlandningar runt om i hela europa? får bli den som går på 2000 (inte billigt) där jag känner till flygplats och där jag inte behöver checka in och ur bagaget i omgångar.
det börjar dra ihop sig nu och jag är faktiskt mer nervös nu än jag har varit förut. varför? jag menar, det är ju snart dags att packa, jag som brukar vara ute i väldigt god tid har inte ens tagit in väskan och provpackat...
och på tal om packa, emelie åker idag/natt den lilla skurken, synd bara att hon hinner hem innan jag åker. bajs.
nyår då?

hihi

HUNDENS DAGBOK:
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!

KATTENS DAGBOK
783:e dagen i fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker.
De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.

Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en
dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får
av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att
försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.

I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag
en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.

Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.

Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.

Men jag kan vänta.
Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket...


25/12 -08

lite dålig uppdatering så här över jul, jag ber om ursäkt.
det har varit mycket nu. i fredags var det julfest med jobbet. riktigt kul faktiskt! förutom kanske 5 irish coffee och massor av snaps och gin tonic så var det karaoke hela kvällen, där martin och peter sjöng för mig. kollade på kameran igår och det är kort och videor från kvällen som var lagom roliga :) haha, bäst är väl att jag ropar på martin hela, HELA tiden!
julafton var hemma hos oss och alla kom, till och med bosse, och han är jobbig. vanligtvis sover han lagom till julklappsöppningen men icke i år. nu satt han och tjatade om hockey, den tråkiga sorten, och om att han hoppades att hans katter har det bra. han har verkligen inget liv och medan han babblade satt vi andra och pratade om ngt helt annat. rätt åt han!
idag har vi varit hos farmor och farfar och firat en andra jul. domkunde inte komma igår och lika bra var nog det. det gjorde ju bara att vi fick 2 jular.
imorgon träffar jag magda nere på stan, måste hitta lite presenter och kanske något nytt till mig på mellandagsrean. varför har man rea efter jul? då har ju alla reda köpt julklapparna? hade varit bättre om det var innnan, då kunde man köpa mer saker, få mer saker.
har fått en del frågor om när jag pker och hur länge jag ska stanna.
jag åker den 16 januari. ska boka resan imorgon. och hur länge jag stannar vet jag inte. tills jag stårknar på familjen kanske? eller tills dom här hemma saknar mig för mycket så dom kommer ner och hämtar mig. who knows.
och ni är alla välkommen ner och hälsa på mig. alla som jag känner i alla fall.

13/12 -08

jobbat med peter idag.
sen kom linnea förbi ett tag. satt och pratade med henne.
sen ringde lina och hon drack efes. varför liksom? kunde inte jag också få smaka? får ta en turkiethelge med henne innan jag åker.
mycket som ska hinnas dock. anna ska komma ner och det ska hinnas vara julafton (plus alla bestyr till det) och nyår.
sen alla dessa småsaker som ska fixas. tur att jag är lite ledig till veckan så jag hinner med lite i alla fall.
ananrs är det ju hemskt. sitter hemma en lördagkväll ensam och har inget att göra. herregud vilket liv man har. hur kunde det bli så?
igår var jag inte pepp på att göra nått men jävlar ikväll. skulle inte tacka nej till en fest. absolut inte. istället sitter jag här och lyssnar på deppmusik och mår lite halvkasst (psykiskt, inte fysiskt).
antar att jag får roa mig med något. typ läsa meningslösa bloggar(läs: linda rosing, carolina gynning, blondinbella) och skratta lite.
blir nog ett samtal till +90 och till ANNA.

Lina.

lina säger:

i want a laptop ^^

Erika- kottenn.blogg.se säger:

i want a life

lina säger:

låt mig hjälpa dig med det.

lina säger:

1. stanna här med linus.

lina säger:

2. vi ditchar våra pojkvänner

lina säger:

3. vi lever liiiiiiiiiiiiiivet.

lina säger:

4. vi blir glada.

lina säger:

5. du flyttar in här. hihihi.


11/12 -08

jag har sagt upp mig idag. och kors i taket så var han trevlig och frågade lite om vad jag ska göra i turkiet och önskade mig lycka till. han har faktiskt varit på bra humör idag, till skillnad från mig då. vilken pissdag jag har haft på jobbet. eller efter lunch i af. jag hatar, hatar, hatar att bli avbruten när jag håller på med ngt viktigt. som till exempel paketen på jobbet. varför kan jag ite bara få göra det i fred och få det klart och sen vara trevlig igen. nej då, självklart kommer hela grubbe, hela jävla umeå just då och ska ha allt från snus till torkarblad till hjälp att kolla lufttryck och glykol i bilen? WHAT?! give me a break!
sen har vi en praktikant hos oss. vi har det lite då och då och det är alltid vi (läs: mamma, jag eller peter) som tar hand om dom. chefen bryr sig inte. tidigare har det varit allt från utvecklingsstörda till latmaskar. nu har vi en 17 årig kille med piercing i ögonbrynet. han ska vara hos oss i 2 veckor. och lite lat är han nog. eller så har jag skrämt honom och därför tog han en timmas lunch idag. jag kan ju inte rå för att jag är en ragata!
lyssnade på radion när jag åkte från jobbet. där pratade dom om den typiska svensken.
"en göteborgare som äter kebabpizza och dricker coca cola på nyårsdagen."
en annan rolig grej som jag var med om inatt (förutom att jag pratade tyska i sömnen men halit, ms pappa) var när jag gick på toa. när jag tände lyset hörde jag missan kurra till. då ligger hon och sover i badkaret.. sötnosen.
nu ska jag skicka massa citat till emelie. bl.a "TAXIII" och "biiiir liiiiraaa"

10/12 -08

dagen har spenderats på soffan med missan i knäet. och även omd et är gamla avsnitt av one tree hill på 5:an så har jag fått lite lycka.
sen åkte jag och lina och solade. trodde det skulle bli bättre i ryggen, men nu i efterhand vette fan om det inte blev värre. aja, jobbar imorgon och jag får väl helt enkelt säga till chefen att jag inte lyfter tungt helt enkelt. plus att jag ska finna min inre styrka inför samtalet med honom. inte för att han kan bli sur eller säga ngt men ja, hela situationen är lite speciell.
nu borde jag sova, har blivit alldeles för lat med massa sovmorgonar. ska ju faktiskt upp tidigt imorgon. men innan jag somnar ska jag ringa +90.

9/12 -08


bion igår var det bästa på länge. twilight! vilken film! den ser jag gärna igen, och igen. ibörjan var han mest bara konstig, men han blev ju riktigt snygg efter ett tag. och tjejen, hon såg bara kåt ut hela tiden. ska se om nicke kan ladda ner den.
pratade lite med m igår också. han får mig verkligen att må bra. och skratta. skratta åt de där sakerna som ingen annan förstår eller ens Skulle förstå. och nu är det ju inte länge tills jag får träffa han igen. vilket känns bra. (lina, jag behöver prata med dig, finns ngt personligt som jag inte kan skriva av mig här.)
har inte hört något från farmor idag, men kanske är det lite för jobbigt för henne just nu. jag väntar till imorgon och om jag inte hör något så ringer jag henne.
annars är det inte mycket som händer. jag har fortfarande ont i ryggen men jag åker nog inte till kotknackaren idag. SÅ ont har jag inte. jag får helt enkelt ta det lugnt ikväll och imorgon sen får jag se hur det känns på torsdag när jag ska jobba. hehe får säga till torbjörn att jag måste ta det lugnt. och ta rätt skor på mig!

8/12 -08

hoss dör imorgon.

IDOL

Final om en vecka.
Och tackar gudarna att det blir en söt, charmig, übergullig kille från malta som tar hem det här.
Jag ska ladda telefonen och spendera alla mina pengar på honom.

5/12 -08

det är idol ikväll. och tyvärr får jag bryta en gammal vana. vad är idol om man inte får se det med lina med massa kaffe och skratt?
inget kan dock klå förra veckan och det hysteriska fanet. herregud. hoppas, hoppas verkligen att alice åker ut ikväll. hon har tappat så mycket. har väl aldrig direkt tyckt om henne men robin kan sjunga så jag håller mer på han än alice.
Kevin dock, haha han är så söt. men han kommer vinna, eller? kollade lite klipp på hemsidan när lina väntade på att håret skulle fixas, "jag är ingen robot" "jag var så där stolt" hehe han är bra söt alltså!
på tal om söt. har jag berättat hur söt våran lånekisse är eller? nu har hon dock gjort tomten till invalid då ena armen är avsluten, benen är på väg. men hon tycker fortfarand eom den. den är ju hennes barn.
och på tal om barn, det var det stora samtalsämnet i gårdagens samtal till +90. haha!

dagens: JAG TRÄFFADE REHNMAN!

snart.. idol.

3/12 -08

det regnar ute. hm, jag som vill att det ska snöa och vara vit och fint ute.
pratade med m igår. han är söt. letar lght för fullt och sa åt mig att inte göra nått dumt och leta på nätet. men jag ä rju nyfiken, plus att jag kommer med bra förslag. tycker då jag i af. för visst vill man ha en tvättmaskin i lghten? det är ju ett måste liksom.
idag tog jag en promenad till mormor och morfar. lekte lite tomte när dom hade avslutning på syjuntan. massa paket och jag fick också ett. me like. fick prata lite om turkiet och murat också, så dagen är gjord. mormors syster är ganska rolig. hon skulle ner och kolla vem han var och om han var taskig mot mig skulle hon ner och slå honom! heja malin!
åkte till lina och petter igår, surprice. undra när dom kommer bli less på mig? aja, dom fick ju faktiskt skjuts till konsum så lite bidrar jag väl med. kanske borde köpa med mig kaffe och mjölk någongång. (dumma lina som får mig beroende av saker..)

give me snow?

btw, jag är beroende av sims igen. finns det något roligare tidsfördriv?

1/12 -08

december.
i fredags åkte jag till lina, idoltime. och herregud! jag fattar inte grejen med johan palm. en liten fulunge som inte kan sjunga. på tiden att han åkte ut. dagens var ju fanset som såg ut att självdö, läste i tidningen att hon visst hade svimmat och fick lov att bäras ut.. hoppas hon skämdes när hon såg reprisen sedan. carola är ju ganska pinsam hon med. hon behöver inte säga något eller göra något. hon är bara allmänt pinsam. usch!
knäppa fans dom där idolerna har..

jag är ju en ganska bra kompis, hoppas jag. i alla fall så åkte jag tillbaka till ina och petter på lördagen. det var dags att städa lite och få lite ordning där. så det tog kanske hela dagen att fixa iordning lite, dammsuga och sätta upp några hyllor(det var petters uppgift). sen blev det lite mat och sällskapsresan. att vi gick vilse till konsum behöver vi inte nämna.
på söndag åkte jag och lina på en liten shoppingrunda som slutade med solarium. sen hem till dom igen och lina hälpt emig pimpa bloggen lite. herregud, det skulle jag inte klara själv. jag har kommit på att jag är nog en av de mest otekniska på denna jord. knappt så jag kan skriva ens.. sen åkte jag och petter med deras kissar till carlshem. dom ska bo där till och börja med. sen hoppas vi att dom får komma hem igen.
zlatan och svampbob

idag fick jag en trevlig överraskning, som behövdes då jag försov mig i morse med 15 min. kanske inte låter så mycket, men för mig på morgonen så är det mycket. jag hade fått för mig att jag jobbade 6-16 men efter en snabb koll på schemat så stod det skrivet 6-12. tack så mycket! då fick jag åka hem och sova istället. vilket jag har gjort till typ nu. sen visste jag att lina begär ett nytt inlägg här, men jag har inget intressant att skriva om. mitt liv alltså..

RSS 2.0