2009

japp då var det dags. dags att skriva ner vad som har hänt under 2009. och det är inte så lite inte.

efter en kall vecka i övertorneå, några dagar hemma och några dagar i luleå, styrde jag min kosa mot andra breddgrader. kan inte säga att dom var varmare direkt.
jag och murat hyrde en egen lägenhet och fick verklgien rå om varandra. i slutet av januari kom mamma och pappa ner och överraskade mig. den helgen så var det stor förlovningsfest hos murats familj och det var så skönt att mamma och pappa var med. som folket kollade och petade, som om jag var en leksak. men det var riktigt trevligt med dans och sång långt in å natten.

efter mycket tjafs med papper som skulle från sverige till turkiet så blev allt klart och bröllopet blev bokat den nionde mars (fick senare reda på att min farmor hade födelsedag just då) i stadshuset i alanya. efter det var det middag och tårta hemma hos familjen.


jag hade sagt upp mig från jobbet för att plugga och efter bara tre månader hemma så åkte jag mamma och pappa ner till hufvudstaden och hämtade murat som kom med flyget.

under tre månader så lärde vi känna varandra ännu mer och även min familj, släkt och vänner lärde känna honom. vi planerade och stod i och den första augusti stod allt klart. vi gifte oss i bobacken på farmor och farfars tomt. det var fint väder och helt underbar dag, som slutade med middag och fest inne i umeå.

murat åkte hem i spetember och då var allt tillbaka i den vanliga takten. spontanbesök till lina, min allra finaste vän, jobb och lite mera jobb. i slutet av oktober blev jag för less. då pasade jag på att ta en sista minuten till murat. vi hann med mycket under den regniga och blåsiga veckan. ett minne är bussresan fram och tillbaka till ankara. och tjejen och killen utanför ambassaden.

det blev kalrt att murat skulle komma hit och fira jul. istället för att söka uppehåll blev det än en gång ett tremånaders visa. så nu efter att julgranen har barrat klart för detta år och julklapparna är bara ett minne så ser jag fram emot att skåla in det nya året och se vad det har att erbjuda!

jag har hunnit mer mycket under 2009, jag förlovade mig, gifte mig Två gånger, träffade många människor, nya bekantskaper och fölorade en del.  men framförallt så finns det inget jag ångrar. just nu är jag jättelycklig över hur mitt liv är.

RSS 2.0