26/5 -08

en helkväll i robban. det var riktigt roligt att träffa emma igen, vi har alltid så mycket att prata om. :) och kom ihåg! 9½ inte mindre!
fick henne till och med att se fotbollen, synd bara att det gick som det gick. men dom kan vara stolta. det var en bra match. efter fotbollen blev det film, suburbian girl (se den inte! hur dålig som helst) men det som verkligen lyfte kvällen var promenaden, har saknat att promenera med emma. det är så lätt att prata då, om allt.
har varit och hälsat på mormor och morfar idag. var så hurtig att jag tog cykeln dit. kom som på att det bara tar 7 minuter dit och 8 minuter hem (uppför hela vägen). fick våfflor så nu behöver jag inten middag. :)
saknar emelie som fn. hoppas hon har det bra i kemer. och sen tjejen! när du kommer tillbaka till alanya då ska vi röjja på the doors! (kanske jag får upp dig på bordet?)
väntar på att fanny ska komma in men det verkar inte så. vill ju se alla korten! aja, det får bli en senare historia.
jobbar imorgon och lördag. ledig söndag och sen är det hela nästa vecka. måste prata med chefen också. arbetsledigt eller om jag rent av ska säga upp mig, vi får väl se vad han har för förslag.
See yaa..

24/6 -08

siu siösjuka siömön pö det sjiunkande skeppet shanghai.
HAHAHAHA! vissa sms är lite knasiga, men visst var det ganska gulligt.
och hallå? vilka svenskar kan inte "inget trassel bara prassel" ?
hon måste ju vara helt blåst! :)

fick lov att rycka in och jobba några timmar idag men det var mellan 1230 och 1600 så jag fick sova ordentligt. btw, det är lite turkietkänsla här. imorse när jag vaknade hade vi bara lite lite kallvatten. tänkte på uzel (kallt, kallt saltvatten) och de 2 hemska dagarna i lghten (inget vatten och säkert 45 grader varmt). jag var nog den enda som log lite åt det.
fick mitt lönebesked idag och jag får ut över 9000:-! det är ju helt sjukt! (dock var kanske 7 av dom semesterersättning) pengarna kunde inte komma mer lägligt! (dont spend all, save it and come as soon as you can, tamam?)
ska träffa emma imorgon, ska bli jättekul. kanske ska jag ta med datorn också så att hon får se alla korten, håller på att dra dom av fanny nu. då blir det ännu mer att berätta. :)

saknar dig som fn emelie. hoppas att du har det bra och att resa till kemer går bra. så fort jag kan ska jag ringa och prata lite med dig. men jag måste få betala lite räkningar först :) pusselipuss!

23/6 -08

Jaha, då var det dags för jobb igen. Känns skönt att komma in i de normala rutinerna igen :) inte sova hela dagarna och känna sig slö, nog för att det kan vara skönt ibland. På tal om sömn, var det liiite skönt att sova i min egna säng inatt, dock kändes det lite ensamt. är inte van att sova ensam.
Nu vill jag bara att tiden ska gå snabbt. har bara varit hemma lite mer än 24 timmar men det känns redan som att det räcker. får jag bara träffa emma, linnea, lina, magda, mormor, morfar, farmor, farfar och hoss så kan jag åka igen (detta klarar jag på mindre än en vecka) så vad säger du emelie? jag hinner ner innan du åker till kemer :P
drömma går ju alltid. ska ta ett allvarligt snack med chefen om en månad och höra lite om framtiden. antingen säger jag upp mig eller så tar jag ledigt på obestämd tid (i alla fall till november). får väl se vad han säger.
fick lite kort av anna igår och väntar otåligt på kort från fanny, varför hittar hon inte sladden!?jag vill börja drömma mig bort nu igen.
positivt med att vara hemma är att det regnar! jag har saknat regnet och var väl den enda igår på flygplatsen i umeå som var glad att det öste ner! gud vad härligt!

tidsfördriv

Bara för att ha ngt att göra innan tvättiden börjar.

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
- jaha, och där var den brunfärgen borta.
2. Hur mycket kontanter har du på dig? - jag är helt pank.
3. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil? - Murat.
4. Vilken är din favoritringsignal på din mobil? - böneutropet.
5. Vad har du på dig på överkroppen just nu? - en vit t-shirt och en svart kofta.
6. Vad har du för märke på skorna du har på dig? - jag har bara sockar på mig.
7. Vad gjorde du vid midnatt? - satt på planet hem.
8. Vad står det på ditt senaste mottagna sms? - "i miss you so so much. i have been angry at myself because you are not here with me. i wanna be with you all the time. hope your brother is ok. puss"
9. Vilket uttryck använder du mest? - tamam.
10. Till vem sa du "jag älskar dig" senast? - hm, visst sa jag det till dig emelie när jag åkte?
11. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast? - den svarta hunden utanför transferbussen.
12. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna? - snus, cigarett och alkohol.
13. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade? - tar inga kort.
14. Din värsta fiende? - den begynnande förskylningen
15. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu? - "people always leave"
16. Vad var det senaste du sa till någon? - "fan, jag kan inte gå till tvättstugan än.."
17. Gillar du någon särskild extra mycket just nu? - tror det. men vi får se.
18. Senaste låten du lyssnade på? - hadi hadi med ismail yk!

22/6 -08

(På beställning av emelie då hon inte kan läsa min andra blogg, vet hut det är jag försökte öppna sidan i turkiet men det fungerade inte.)
Hemma från värme och sol. 2 veckor blev snabbt 4 som lika snabbt blev 5. Kändes både bra och dåligt att åka. Jag behövde åka hem med det kändes inte bra att lämna Emelie, tur att hon inte behöver stanna länge, hon ska ju faktiskt vidare snart. Tack för att jag fick bo hos dig (fast det bara var 3, 4 nätter) :)
Och tack för alla minnen och skratt och roligheter!
Nu är det bara att jobba som en galning hemma i 2 månader (längtar efter att få börja!) sen ska jag ner igen. Slutet av Augusti sticker jag och hoppas att jag blir kvar länge. (Boendet är redan kirrat så det är biljetten ner bara).

Så så, mer blir inte skrivet nu utan en uppdatering får komma senare. Ha de!

hadi hadi hadi hadi hadiiiiii..

RSS 2.0