tusen små bitar - james frey

emma: jag hittade det där stycket jag pratade om!

du är den vackraste kvinna jag har sett. ditt hår, dina ögon, dina läppar, din kropp som du inte vuxit i än, ditt sätt att gå, le, skratta, dra ner mungiporna när du är arg eller upprörd, ditt sätt att hasa med fötter när du är trött. allt hos dig är vackert, varenda liten grej.
när jag ser dig stannar världen. den stannar och allt som finns för mig är du och dina ögon som stirrar på dig. det finns inget annat. inga ljud, inga andra människor, inga tankar eller bekymmer, inget igår och inget imorgon. världen stannar och det är en underbar plats och det finns bara du. du och mina ögon som stirrar på dig.
när du är borta börjar världen igen, och jag gillar den inte lika mycket. jag kan leva i den men jag gillar den inte. jag bara går omkring i den och väntar på att få se dig igen, att den ska stanna igen. jag älskar den när den stannar. det är det skönaste jag någonsin kännt eller vetat om, det bästa, och därför, vackra flicka, stirrar jag på dig.

Kommentarer
Postat av: Emma

Ja, jag kommer ihåg det. Och jag ryser när jag läser det. Jag gillar sättet vi umgås på, popcorn och prat! Och vi är mycket bra på båda!



Har jag btw sagt att det är sjukt skönt att ha dig nära igen? Tiden går fortare, och jag sover till och med bättre.

2008-07-03 @ 13:32:47
URL: http://emmakarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0