NYTT NUMMER

00905349539779. feel free to call me!

29/8 -08

det efterlangtade inlagget eller? har inte sa mycket tid men ska försöka fa med det viktigaste.
jag bor hos murat och hans familj. dom ar jattegulliga aven om jag inte kan prata med silla och bathuan (5 ariga tvillingar), julia (23 arıga storasyster) daremot ar inga problem för hon kan svenska, precis som pappa halit. mamman kan ingen engelska och ingen tyska. men första dagen (alltsa söndag) sa stannade jag hemma nar murat akte pa battur och följde med mamman och handlade pa migros. huxflux star hon dar med ett par nya skor till mig! och av pappan fick jag iförregar en parfym. (murat sager att han aldrig fatt en present av honom bara sadar och darför borde kanna mig omtyckt.) lagenheten ar jattefin och frasch. och nu nar det ar sa varmt som det ar sa sover vi pa balkongen.
har val i alla fall fatt lite farg och ar inte vit langre. har ju faktiskt varit pa 3 batturer. nu ar det ju sa att murat har slutat pa baten, efter ett brak imorse som började om mig sa skallde han ut chefen och drog hem igen.
har traffat de flesta som man borde har nere, men har inte varit ute och festat sa mycket. arligt talat sa vill jag inte det pa samma satt langre. men dom jag vill traffa har jag traffat.
jag ater mycket och ofta och det ar nog en lögn att tjejerna som aker till turkiet blir smala, eller sa har dom inte turkar som föder dom. har fatt smaka sa mycket god mat och alltid, alltid kaffe eller te. sa jag har faktiskt lart mig nu att dricka kaffe.
bortskamd blir man ocksa, behöver inte göra ett skit. knappt plocka undan fran bordet. (dock hjalpte jag till att dammsuga för nan dag sen, men det var nog mer för att stalla in mig hos mamman.)hoppas inte jag blir för vad vid detta, da kan det vara svart att komma hem igen.
det börja kannas lite. och efter vad pappa halit sa vid middagsbordet och i taxin idag blev jag nog lite tagen pa sangen.


18/8 -08

ok, varför känner inte jag något? det är sjukt för jag borde ju det, eller?
idag har jag hunnit med mycket. men det har liksom varit 2 dygn för mig. jobbade 1-13. sen åkte jag hem och sov några timmar, vilket gjorde susen. mår mycket bättre nu. sen blev det bara bättre efter 30 minuter i solariet och en varm dusch. åkte förbi hos mormor och morfar och lånade vågen, hade fått för mig att väskan skulle våga mycket, mycket! men det visar sig att den ligger på stadiga 14. så jag kan packa mycket mer! 
nu gäller planering annars kommer dagarna att springa ifrån mig! 
tisdag: bobacken och hälsa på farmoroch farfar. på kvällen kommer lina och sover här.
onsdag: jobb 8-18. 
torsdag: inhandla det sista, packa och plocka ihop tvätten. städa rummet.
fredag: jobb 8-18. på kvällen tvättid. packning av det sista
lördag: alarm kl. 0430. 0700 umeå-arlanda. 1410 arlanda-istanbul. 2210 istanbul-antalya. 2335 framme. 

17/8 -08

i fredags drack jag. jag blev lite full och det blev linnea med. sofie var nykter och stackars henne. jag och  linnea kan verkligen komma igång med tjattret när vi är lite runda under fötterna. sen kom robert och mattias förbi och hälsade på. linnea blev glad för nu fick hon testkaniner. dom blev så söta i smink ! (bilder finns, men kan fan inte lägga upp dom på bloggen?? kanske lika bra annars blir dom nog inte glada)
han med att shoppa det sista under fredagen också. tack linnea, utan dig hade det nog inte blivit någon väska!
lördagen spenderades i varsin soffa hemma och där vid 4 så for skjutsade jag mamma och pappa på surströmmingsfest. ok tänkte jag, det blir väl inte så sent. skulle ju upp och jobba idag. TJENA. var inte hemma förrän strax efter 4. kul. har sovit 2 timmar. jobbar till 16. sen kusinträff. plus at tjag har öppning imorgon också. det enda som håller mig uppe nu är att jag kan räkna dagarna jag har kvar på det här stället på en hand. och tanken på var jag är om en vecka.


11/8 -08

"askim, jag är helt slut jag har sprungit och kissat hela natten och morgonen, huvudet trycker på som fan! du får fan se till att det finns bindor hemma, duvet att jag har problem med läckage nu! åh oh, nu kommer middagen upp.. "

"kallar du det här en rejäl portion?! du vet att jag äter för två nu!!"


"vad fan tittar du på? kolla på mig, är det verkligen det här du också vill gå igenom? nä jag trodde inte det, så bort med ögonen från pojkarna och hem och sov! och vet din mamma att du är?"

anna förgyller min kväll!!!


10/8 -08

egentligen kan man ju skriva vilken skit som helst på en blogg. vem läser just det jag skriver? sen är det inte roligare heller för det är ju precis vad jag gör. skriver skit. bajs, bajs, BAJS!
självklart skulle man kunna bli djup och prata annan skit, men vad ger det då? någon randombrud får veta allt om dina tankar och vad du har för förväntningar på saker och ting. ok, vissa måste skriva om det innersta för att reda ut det mest komplicerade vi har (ilands problem). våra tankar om hur våra liv kan bli bättre, för vi saknar ju allt... not.
andra dom gillar bara att vara i centrum och hoppas att man ska få fler besök på bloggen. högre status. för det är ju det som månniskan jobbar efter under sin livstid, eller?
jag bryr mig inte om det inte är en kotte som läser min blogg. funderar på att lägga ner den, och hade gjort det om det inte är för att mamma vill ha koll medan jag är i utlandet. så därför fortsätter jag att skriva skit. bajs, bajs, BAJS!


8/8 -08

GRATTIS KENAN! (inte för att han läser min blogg men i alla fall.)
har bara en och en halv timma kvar på slaveriet. sen får jag gå hem. men det har varit en helt ok dag. har jobbat med mamma, eller jobba är kanske att ta i, jag har kollat på osinvigningen på webbtv. satt och väntade på sverige, typiskt att dom var det 185:e landet som gick in. varför inte ta länderna i bokstavsordning? aja, skit samma, egentligen bryr jag mig inte om os. det är skit att dom ska vara i kina.
anyway, change of subject. emma åker till alanya imorgon. jag avundas henne lite, men bara lite. tycker det är rba att jag åker med anna. vi behöver varandra (haha rimmar gör jag också, anna, varandra) för att lugna ner oss. hade lite nervpirr igår när jag pratade med en av stammisarna. då kom det liksom över mig att jag ska åka snart jag med, även om jag har 2 veckor kvar.
har fortfarande lite kvar att göra/inhandla innan jag är fit for fight. måste dra mig förbi på expert och kolla digitalkamera. vilket känns helt ok nu när skatteåterbäringen äntligen har kommit (prisa gud, här kommer skatteåterbäringen!!!).
hihi, engelsmän, dom har härlig dialekt dom :) inte alltid dom kommer in på jobbet, men två fina pojkar var inne nyss. kanske man skulle dra sig dit istället för alanya? eller vad säger du anna? slippa apan?
blir mer och mer peppad på att dra till miami efter jul/nyår. jobbar häcken av mig hemma och sen sticka. skulle vara superskönt. träffa glader igen och se hur allt är med han och där han bor nu. får väl se om erbjudandet fortfarande består när jag kommer hem från alanya.
over and out

7/8 -08

det tar sig. nu är det inte länge kvar. vilket känns bra, och nervöst. dumma emma som ger mig nervpirr.. pratade med murat igår. nu har han slutat på båten. fan, jag som ville åka varje dag :P anyway, så just nu jobbar han ingenstans. hoppas verkligen att han fixat jobb innan jag kommer ner. men turkarna är ju snabba på att hitta nytt. 
packade lite igår med. det blir mer och mer grejer i väskan och efter lite eftertanke så tror jag den kommer bli proppis. 

mitt jobb suger, verkligen suger! jag hatar det! varför ska vi öppna kl 6 på morgonen? det är plågeri att tvinga sig upp på morgonen. snälla, hur skönt hade det inte varit att sova längre idag? (varför är jag för snäll och har svårt för att säga nej) jag som skulle vara ledig idag.
såg schemat för nästa vecka och hej, jag får faktiskt vara ledig några dagar (amazing HA).

ska väl ta tag i städningen nu. uh, gå och sopa och skura golvet. jag skulle aldrig kunna vara städtant. det överlåter jag till min bror. 

3/8 -08

herregud! impuls hälsa på anna i övertårneå. bara sådär 40 mil enkel. men det var trevligt! (är trevligt, är ju fortfarande kvar här) ska till ikea senare ocköpa ett badrumsskåp till mamma sen blir det att styra kosan hemmåt för mig och linnea. igår gjorde vi inte så mycket. kom väl fram vid halv 2 och vi hälsade på annas syster (den snällare) och sen åt middag. anna klippte linnea och mig (som linnea sa, jag åkte 40 mil för att klippa mig) och den skulle vi ner på campingen men dom hade stängt. så vi satt nere i gillestugan och pratade till sådär halv 3 kanske. sen såg dom nog att jag var trött och när linnea sa att hon skulle upp så gick vi och la oss.
nu är det bara 20 dagar kvar för mig och anna (samtidigt som jag är avundsjuk på emma som ska åka på lördag så är jag glad att det inte är vi som åker då) skulle inte hinna med allt som är kvar att göra, inte för att det egentligen inte är så mycket. men det känns bra med 20 dagar. torbjörn blev ite sur eller nått när jag berättade att jag skulle åka. han bara ok, då vill du jobba så mycket som möjligt då innan du åker. JA TACK! behöver alla pengar jag kan få. är orolig för mitt kontoutdrag. vågar nog inte titta.
borde köpa mig en digitalkamera. men som sagt har jag ingen aning hur mycket pengar jag har på mitt konto. tur ändå att jag har gratis boende och gratis mat. annars hade pengarna defintivt inte räckt till där nere.

peppad på att köra 40 mil? nej.
peppad på att jobba 6-16 imorgon? nej.
peppad på alanya? JA.

emelie, om du mot förmodan läser det här. jag hoppas, hoppas att du vill prata med mig. du vet vad jag har sagt. och jag hoppas du litar på mig. saknar dig.

RSS 2.0